Laddstation placerad på en tegelvägg med klätterväxter där en vit elbil står och laddas.

Köpet

Avdrag med grön teknik

När du köper en Easee laddbox med installation här hos oss, så kan du enkelt betala med Klarna och avdraget för Grön Teknik är då redan inlagt i priset. Du kan självklart även betala via faktura från oss efter installationen, maila då istället din order till oss på order@laddboxdirekt.se.

Vi kommer sedan och levererar laddboxen och eventuella tillbehör i samband med installationen. Inom 1 vecka efter lagd order så kontaktar vi dig för att gemensamt gå igenom installationen och samtidigt boka in ett datum för detta.

En laddkabel till Easee

Köpvillkor

Vi utför endast försäljning och installation inom Stockholms län. Alla beställningar utanför detta område via Laddboxdirekt.se kommer att ses som ogiltiga

Enligt Distansavtalslagen har Kunden rätt att ångra sitt köp för beställda varor utan att ange någon anledning. Ångerrätten gäller för varor och enskilda tjänster och förutsätter att du meddelar Säljaren att du vill använda ångerrätten senast inom 14 dagar från att du mottagit din orderbekräftelse företrädesvis skriftligt via e-post. Om du önskar använda ångerrätten, kontakta oss via e-post till order@laddboxdirekt.se med ordernummer som referens.

Om Kunden önskar få Installation utförd inom fjorton (14) dagar från beställning skall Kunden lämna samtycke till påbörjan av Installation, där denne samtidigt medger att ångerrätt ej föreligger för slutförd tjänst.

Leverans och retur

Vid köp från Laddboxdirekt.se sköter vi själva både leveransen och eventuell retur utan kostnad. Detta sker på den överenskomna installationsdagen då allt installeras och funktionstestas. Skulle någon av de beställda produkterna inte fungera så hanterar vi detta genom att en ny installationsdag bokas och de nya ersättningsprodukterna tas med.


Klarna

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.